• April 2015

  oog voor...

  oog voor…

  April doet wat hij wil…en dat heb ik ook een beetje gedaan! Van alles wat ondernomen….Ik heb vooral oog gehad voor: de IK-ben-IK training. Die is inmiddels goed afgerond met een groepje van 8 kinderen. Allemaal hebben ze een stap gezet op de weg die ze willen gaan. Allemaal zijn ze trots op zichzelf over wat ze al hebben kunnen laten zien met elkaar (in een veilige kleine setting). Nu gaan ze vol vertrouwen op stap, om te kijken of ze het ook kunnen toepassen thuis, in de groep en tijdens activiteiten bij sport of hobby. Het eindgesprek en de terugkoppeling naar school staat nog te gebeuren na de Mei-vakantie.

  Ik heb ook een nieuwe knop op mijn website gemaakt waar je meer informatie kunt vinden over de IK-ben-IK training. Als je interesse hebt kun je dat aangeven zodat ik je een folder kan mailen. Bellen kan natuurlijk ook! Het nieuwe IK-ben-IK rooster van mogelijkheden voor 2015-2016 is al beschikbaar!

  Om te denken dat deze kinderen het nu allemaal wel voelen, bewust  weten en kunnen toepassen is een beetje te mooi gedacht. Daarom heb ik in samenwerking met Judith Penninx van Praktijk de Weide een ’terugkom’-middag georganiseerd. Kinderen kunnen daar in een heel natuurlijke omgeving nog eens ervaren of ze vanuit de aangereikte thema’s en werkpunten nog steeds groei laten zien. Nu al zin in…de middag is op woensdag 9 september! Judith heeft echt een magische speel-ontdekweide waar iedereen eens een middagje zou moeten vertoeven…

  In het centrum bij STAP ‘ns binnen…lopen al regelmatig ouders en andere belangstellenden binnen die vooral uit een stukje nieuwsgierigheid eens komen binnenstappen. Deze plek voldoet héél erg aan mijn eigen verlangen daar te willen ‘zijn’ voor de ander, dus hoop dat het zo blijft lopen zoals het nu doet! Veel mensen die in de wachtkamer toch even moeten zitten maken even kort een babbel, nemen de folder mee of kopen een speciale kaart, thee of ‘little Glow’ voor Nepal.

   

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar