Licht-klank cirkel

Licht-klank cirkel

Vanaf, een voor mij bijzondere datum, 11-11-2020 ga ik *Licht-klank* cirkels laten ontstaan…

Dit is al best lang een verlangen van mij waarvan ik voel dat het NU de tijd is om te kunnen en willen geven als een ‘gift’ voor degene die deze Licht-klank sessie wil ontvangen.

Voor mij is alles e n e r g i e…energie is trilling en is in staat om op celniveau iets ‘in beweging’ te zetten, in staat van trilling te brengen.

De laatste jaren ben ik met mijn pianospel steeds minder van bladmuziek gaan spelen en ben ik gaan experimenteren met intuïtief muziek spelen. Dit betekent voor mij gewoon spelen afgestemd op de energie die zich op dat moment manifesteert…Ik geniet daar zelf enorm van en ik heb ook ervaren dat de muziek die op deze manier mag ontstaan mensen heel erg diep kan raken…Deze ervaringen deed ik op in de hospice in Bakel en in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond.

Naast pianospelen speel ik mijn Sjamanendrum, fluit, kleine klankschalen, regenmaker, wind-orgels en andere Natuur-instrumenten. Ik heb ook ervaring opgedaan met zingen en gitaar spelen rondom thema’s: Aarde-Water-Wind en Vuur bij ritueel-cirkels. Tijdens deze ‘magische’ cirkels heb ik diepe verbondenheid ervaren en gevoeld dat wij niet afgescheiden zijn van elkaar maar verbonden ZIJN in één veld energie. Het heeft mijn verlangen nog meer gevoed en mede door deze ervaringen is mijn vorm van een ‘gift’ mogen ontstaan…

de cirkel rond

Ik voel vooral dat mijn muziek dan ‘voorbij de woorden’ gaat…en dat voelt als heel Liefdevol en omarmend omdat alleen de magie en het samengaan van de klanken er IS…je hoeft er niets mee alleen ze te omarmen en te laten landen in je lijf, hoe heerlijk is dat..

Mijn verlangen is jou een beleving te geven in een mooie, Lichte ruimte bij mij thuis, waar al mijn instrumenten verzameld zijn. Jij mag heel relaxed gaan liggen op een ligbed omgeven door mooie lichtjes. Jij hoeft alleen maar te ZIJN…en de muziek als een warme onderdompeling te ondergaan…

Voel je dat je jezelf dit wil gunnen, voel je dan meer dan welkom…wil je meer informatie, bel of app mij gerust 06-12149721 dan kun je je vragen aan mij stellen en kan ik ook doorgeven wat jouw investering is.

licht-klank-cirkel

Je kunt deze Licht-klank cirkel ook met je geliefde, of als kind-ouder afspreken, of in de vorm van een cadeau-bon aan iemand geven.

Voor 1 persoon is de Licht-klank-cirkel 55 euro

Voor 2 personen is de investering in de Licht-klank-cirkel 88 euro

 

Namasté (het Licht in mij buigt voor het Licht in jou…) Annemie