Licht-klank cirkel

Licht-klank cirkel

Vanaf, een voor mij bijzondere datum, 11-11-2020 ga ik *Licht-klank* cirkels laten ontstaan…

Dit is al best lang een verlangen van mij waarvan ik voel dat het NU de tijd is om te kunnen en willen geven als een ‘gift’ voor degene die deze Licht-klank sessie aandurft en wil ondergaan.

Voor mij is alles e n e r g i e…energie is trilling en is in staat om op celniveau iets ‘in beweging’ te zetten, in staat van trilling te brengen.

De laatste jaren ben ik met mijn pianospel steeds minder van bladmuziek gaan spelen en ben gaan experimenteren met intuïtief muziek spelen. Dit betekent voor mij gewoon spelen afgestemd op de energie die zich op dat moment manifesteert…Ik geniet daar zelf enorm van en ik heb ook ervaren dat de muziek die op deze manier mag ontstaan mensen heel erg diep kan raken…Deze ervaringen deed en doe ik op in de hospice in Bakel en in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. Naast pianospelen speel ik mijn Sjamanendrum, fluiten, kleine klankschalen, wind-orgels en andere Natuur-instrumenten.

Mijn verlangen is jou een beleving te geven in een mooie, Lichte ruimte bij mij thuis, waar al mijn instrumenten verzameld zijn. Jij mag heel relaxed gaan liggen op een ligbed omgeven door mooie lichtjes… Jij hoeft alleen maar te ZIJN…en de muziek als een onderdompeling te ondergaan.