Licht-klank cirkel

Licht-klank cirkel

Vanaf, een voor mij bijzondere datum, 11-11-2020 ben ik *Licht-klank* cirkels gaan laten ontstaan…

Dit was lang een verlangen van mij waarvan ik voel dat het vanaf die datum de tijd is om te kunnen en willen geven als een ‘gift’ voor degene die deze Licht-klank sessie(s) wil ontvangen.

Voor mij is alles e n e r g i e…energie is trilling en is in staat om op celniveau iets ‘in beweging’ te zetten, in staat van trilling te brengen.

De laatste jaren ben ik met mijn pianospel steeds minder van bladmuziek gaan spelen en ben ik gaan experimenteren met intuïtief muziek spelen. Dit betekent voor mij gewoon spelen afgestemd op de energie die zich op dat moment manifesteert…Ik geniet daar zelf enorm van en ik heb ook ervaren dat de muziek die op deze manier mag ontstaan mensen heel erg diep kan raken…Deze ervaringen deed ik op in de hospice in Bakel en in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond.

Naast pianospelen speel ik mijn Sjamanendrum, Native flute, klankschalen, regenmaker, wind-orgels en andere Natuur-instrumenten. Ik ben ook blij met de ervaring die ik opdeed met zingen en gitaar spelen rondom thema’s: Aarde-Water-Wind en Vuur bij ritueel-cirkel, samen met Judith van http://www.natuurlijkeflow.nl De teksten van de elementen-liederen ontstonden door mij heen ‘als vanzelf’ ter voorbereiding van deze Cirkels. Tijdens deze ‘magische’ cirkels heb ik echt zo’n diepe eenheid ervaren en gevoeld dat wij niet afgescheiden zijn van elkaar maar verbonden ZIJN in één veld energie. Het heeft mijn verlangen nog meer gevoed en mede door deze ervaringen is mijn vorm van een ‘gift’ mogen ontstaan…

de cirkel rond

Ik voel vooral dat mijn muziek dan ‘voorbij de woorden’ gaat…en dat voelt als heel Liefdevol en omarmend omdat alleen de magie en het samengaan van de klanken er IS…je hoeft er niets mee alleen ze te omarmen en te laten landen in je lijf, hoe heerlijk is dat..

Mijn verlangen is jou een beleving te geven in een mooie, Lichte ruimte bij mij thuis, waar al mijn instrumenten verzameld zijn. Jij mag heel relaxed en comfortabel gaan liggen op een dik matras omgeven door mooie lichtjes. Jij hoeft alleen maar te ZIJN…en de muziek als een warme onderdompeling te ondergaan…

Na de Licht-klank-cirkel kom je heel rustig weer terug naar de ruimte om je heen, daar mag je echt je tijd voor nemen…we praten altijd samen, onder het genot van een kop thee naar wens… nog even na over jouw ervaringen tijdens de reis en wat de klank-reis jou gebracht heeft. Soms zal blijken dat je op deze intense ervaring nog dagen ‘na-resoneert’ en de trillingen nog diep hun werk doen en ‘na’werken…

Voel jij dat je jezelf dit wil gunnen…weet dan dat je meer dan welkom bent…wil je informatie, bel of app mij gerust 06-12149721 dan kun je je vragen aan mij stellen en kan ik je misschien door je twijfel heen laten voelen.

licht-klank-cirkel

Je kunt deze Licht-klank cirkel ook met je geliefde, als kind-ouder afspreken, of in de vorm van een cadeau-bon aan iemand geven.

De investering in jeZelf is:

Voor 1 persoon is de Licht-klank-cirkel 55 euro

Voor 2 personen is de investering in de Licht-klank-cirkel 77 euro

Je bent het waard…gun jezelf een keer deze diepe ontmoeting met jeZelf met als eindbestemming: jouw totale ontspanning…

En…in een YURT mag ik mijn  Seizoens-lichtklankcirkels geven, die per seizoen plaats vinden in de yurt van Hilke van http://www.ikigaiyoga.nl op Wolfsputten 4, Helmond. Er is elke avond plaats voor 10 ligplekjes. De komende data in 2023 zijn:

vrijdagavond Winter 30-12-22 van 19.30-21.30 uur

vrijdagavond Winter 3-2-2023 van 19.30-21.30 uur

vrijdagavond Lente 31-3-2023 van 19.30-21.30 uur

vrijdagavond Lente 12-5-2023 van 19.30-21.30 uur

vrijdagavond Zomer 30-6-2023 van 19.30-21.30 uur

vrijdagavond Zomer 1-9-2023 van 19.30-21.30 uur

vrijdagavond Herfst 22-9-2023 van 19.30-21.30 uur

vrijdagavond Herfst 17-11-2023 van 19.30-21.30 uur

vrijdagavond Winter 22-12-2023 van 19.30-21.30 uur

Altijd even aanmelden bij mij…06-12149721

Namasté (het Licht in mij buigt voor het Licht in jou…) Annemie

 

Spring naar toolbar