Natuur

Natuur…the place to be…en wij ZIJN natuur!

coachen IN de natuur

Een mogelijke en zeer effectieve coach-interventie is samen de natuur ingaan!
Heb daar veel ervaring mee, het laat zien dat mensen in de natuur juist die rust en ruimte vinden, die nodig is om bij je BRON te komen.
Jouw authentieke ‘bron’ die je voedt en energie geeft voor de activiteiten in je dagelijks leven.
De natuur is bij uitstek dé plek om deze ultieme, diepe bron-ervaring weer eens te laten ontstaan en vooral te voelen. Het zal je helpen om keuzes te maken met hart én ziel!

Ik ga daarvoor samen met je ‘op stap’, jij met alle bagage in jouw rugzak, die je tot nu toe verzameld hebt en ik met die van mij. We komen langs kruispunten van wegen, beslissingen nemen, keuzes maken, doorgaan, stoppen, reflecteren, plannen, route bekijken, rustpunten, takken, snoeien, staan als een boom, veilige plek zoeken, hindernissen… kortom een zee van mogelijkheden om te ontdekken WIE ben ik? WAT WIL ik? en HOE geef ik dat vorm? Je zult het (her)ontdekken tijdens een natuur-beleving.

van hart tot hart

Deze interventies kunnen plaatsvinden tijdens natuur-wandelsessies vanuit mijn praktijk-tuin meteen het Pad op, de IVN-tuin in, of op een andere locatie zoals b.v. de Groote Peel, of bij het Kamerven Lieshout.
Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg!
Natuur geeft je rust, ruimte en je vindt je bron!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar