• Nu staat de deur echt open…

    Welkom...

    Welkom…

    Vanaf afgelopen zondag 29 maart staat de deur van STAP ‘ns binnen…echt open! Dit, omdat nu de officiële opening echt achter de rug is van het Centrum. We hadden een regenachtige dag maar er zijn meer dan voldoende bezoekers op af gekomen! Jelle had met Content Catering mogen cateren en dat was enorm mooi en stijlvol gedaan, zoals gewoonlijk!

    Nadat de nodige woordjes gesproken zijn en na een flash-mop door het koor waar een van de huisartsen in zingt, deed Gerjan het woord in de rol van een soort stadsomroeper. Daarna werden alle huurders door Willem Verhoeven uitgenodigd een perkament te ondertekenen. Deze wordt in de muur gemetseld bij de ingang, zo deed men dat in 1959 (toen de kapel voor het eerst gebouwd is) ook…best leuk dat het net in mijn geboortejaar was… Voelt mooi zo met alle mensen die nu hier verbonden zijn met elkaar om het voor de mensen van Aarle-Rixtel wat aangenamer te maken.

    Bij mij zijn echt best veel mensen even het glas komen heffen en een borreltje komen doen. Ik kreeg mooie kaarten, lieve aardigheidjes met succes-woorden en veel mensen die aangaven het een inspirerende ruimte te vinden en de hoop uitspraken dat ik er veel voldoening uit zou gaan halen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar