Webshop

Vanaf nu is het mogelijk om via deze webshop-knop ‘little Glows’ te bestellen. Precies 5 jaar geleden ging ik op zielsreis naar Nepal. Na deze reis ben ik een klein project gestart door zelf ‘little Glows’ te maken en te verkopen. Het werd een groot succes, je kunt daarover lezen: www.littleglownepal@wordpress.com

little glow

little glow

Na een jaartje pauze vind ik het nog steeds een heel mooi en bijzonder ‘lichtpuntje’ om de wereld in te laten gaan…Daarbij blijf ik het fijn vinden om duurzaam bij te dragen aan projecten die recht doen aan de bevolking in een land. Ik heb voor Peru http://www.kuchi.nl  en Nepal http://www.stichtingveldwerk.nl gekozen omdat ik daar zelf geweest ben en weet en gezien heb wat ze met het geld doen en kunnen blijven doen.

Om een ‘little glow’  te bestellen kun je mij een mail sturen op (coach@coachingstap.nl of annemiep59@gmail.com) met de gewenste producten, de kleur die je wil en het aantal. De little glows zijn €7,50 (zonder verzendkosten). Grotere bestellingen als Sint-Kerstcadeautje graag op tijd aanmelden. De helft van de opbrengst maak ik over naar beide projecten.

hartjes

hartjes

Naast de ‘little glows’ kun je ook hartjes bestellen die ik zelf haak en kaarten die ik zelf gefotografeerd heb op bijzondere plekken in de Natuur. Ik heb deze laten drukken tot kaarten met een envelop erbij.

 

 

zelf gefotografeerde kaarten met envelop:

Prijzen:

little glow  €7,50

hartje € 2,00

kaart met envelop € 3,00

Ik heb geen doorlink naar een betalingswijze, tot nu toe werkt het nog steeds prima op de manier dat je in overleg via de mail je producten bestelt en betaalt op:

NL51 INGB 0689 4253 41 t.n.v. Annemie van Poppel o.v.v. ‘little glow-project’