• Juni watermaand

  water…

  De maand juni is bij ons in Laarbeek de watermaand. Rondom dit thema worden elk jaar veel activiteiten georganiseerd en bij de IVN-tuin is de bijzonderste vind ik het ‘Kikkerconcert’, rondom de vijver waarin kikkers en andere insecten zitten zijn kinderen druk in de weer met ontdekken onder het genot van mooie muziekklanken…Zelf heb ik veel met water, juist omdat water zo energiek of rustig stroomt, verfrissend is, iets in beweging zet, het leven in de natuur laat groeien en bloeien…we kunnen niet zonder water dus laten we er extra goed voor zorgen, er zuinig op zijn en er bewust mee omgaan.

  Het mocht deze maand in mijn praktijk ook bijzonder hard stromen, een aantal trajecten zijn weer met een diep ‘ik mag er zijn zoals ik ben’-gevoel afgesloten en er zijn ook weer veel nieuwe trajecten die een kansrijk begin gemaakt hebben, daar word ik erg blij van en gaat het binnenin mij extra geluksgevoelig stromen…

  Roefeldag 2018

  Waar ik ook erg blij van werd was de Roefeldag 2018 op 9 juni. Zo dankbaar om te doen en kinderen te laten snuffelen aan de vraag: wat is coachen?

  De vaders en moeders die erbij waren werden ook helemaal stil en blij van de meditatie en meer jezelf voelen… Spontaan zeggen ze dan: daar zouden we veel vaker eens tijd voor willen nemen en ook eens stil zijn met onze kinderen. Mooi om dat dan zo terug te horen.

   

  ISIS

  Deze maand werd ik uitgenodigd om bij ISIS, een vrouwen-ondernemersnetwerk uit Helmond te komen piano-spelen op kasteel Croy. https://www.isishelmond.nl Zij bestaan dit jaar 15 jaar en wilden dit met elkaar vieren in een kasteel. Dat sloeg ik niet af, in zo’n mooie ambiance piano te mogen spelen voelt voor mij als energie als w a t e r…het stroomt als klankkleuren de wereld in, klaar om gehoord en gevoeld te kunnen worden door de ander. Het werd een hele bijzondere avond met mooie ontmoetingen en met een raak, spitsvondig en kleurrijk optreden van theatergroep (3 vrouwen) ‘plank gas’ uit den Haag. http://www.theatergroep-plankgas.nl

  Hun programma heette: ‘op de vluchtstrook’ vanuit de gedachte dat het leven soms een snelweg lijkt te zijn en dat het toch af en toe best nodig is om even stil te staan op de vluchtstrook met vragen zoals: waar ben ik? hoe gaat het met me? is dit nog steeds de richting die ik in wil? hoeveel haast heb ik eigenlijk? Het was p r a c h t i g!! Ik zag en voelde ook erg veel raakvlakken met de thema’s die vaak aan bod komen tijdens de coachwandelingen en gesprekken.

  spirit-wandeling ZOMER

  De spirit-wandeling ZOMER stond zondagochtend 24 juni weer op het programma en het was een fijn samen-ZIJN. Mooi clubje mensen die zich veilig voelde om veel te delen met elkaar. Ook iemand die een ronde liep op blote voeten en deelde welke beleving ze daar bij had.

  Verder heb ik deze maand een film docu bezocht: Voices of transitions. Een enorm mooie docu die gaat over het meer bewust omgaan met onze moeder Aarde. mn de landbouwkeuzes die we kunnen doen door kleinschaliger te werken en meer te denken vanuit communities. Het kan veel puurder, eerlijker en meer lokaal als we meer samen gaan werken en verantwoordelijkheid nemen. Als je daar eens wat meer over wil weten, lees dan maar eens op: https://g.co/kgs/xbRmjs

  Tot slot van deze maand heb ik heerlijk geëxperimenteerd met acryl verf…heerlijk vanuit een impuls dit gevoel gevolgd en gewoon begonnen. Heb genoten van het proces, van gewoon doen, laten stromen, laten gaan, kleuren toevoegen en er zijn prachtige deelstukken uit voortgekomen waarvan ik kaarten heb laten drukken. (zie knop webshop)

  geluksmiddag Zomer

  De geluksmiddag ZOMER op 30 juni, voor de kinderen die in het verleden ooit de ik-ben-ik training hebben gevolgd was een middag met een gouden randje…Juni eindigde voor mij echt in een flow…ook bij mijn collega-coach Judith Penninx die de naam van haar bedrijf veranderde van Praktijk de weide naar–> Natuurlijke Flow http://www.praktijkdeweide.nl

  Hoe mooi kan het zijn…rest mij nog iedereen een hele fijne Zomer te wensen! Neem voldoende r u s t, ik-tijd om van jezelf te houden en actie als dat nodig is om jezelf te voeden met levensenergie die altijd voorhande is, overal, op elk moment… Fijne Vakantie 2018! Dank aan iedereen die afgelopen schooljaar weer het vertrouwen aan mij hebben geschonken tijdens coachen van leerkrachten op scholen, coachen van kinderen en volwassenen vanuit een levensbehoefte/levensvraag…voel me dankbaar op mijn manier te mogen bijdragen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar