• Mei en vrij

  Mei en vrij...

  Mei en vrij…

  In de maand mei waren we dit jaar de eerste week v r i j…we hadden een leuk plannetje met de mei-vakantie omdat daar precies middenin het 5-jarig bestaan van STOUT-eten en drinken, gevierd zou worden en de 1e verjaardag van mijn kleindochter LANA. Time flies! We besloten daarom met ons campertje VW T4 de eerste week naar Zeeland te gaan om te fietsen, dan terug naar huis voor de feestjes, en de tweede week naar Drenthe, omdat we die provincie al best lang op ons lijstje hadden staan. We hebben namelijk bijna alle provincies van Nederland een keer aangedaan met onze camper. Drenthe werd vooral bijzonder door het bezoek aan Westerbork, als kind ben ik daar al wel eens geweest maar het maakte NU echt enorm veel indruk op mij. We waren daar op 4 mei…Wat voel je je rijk als je ’s ochtends dan gewoon in alle vrijheid op kunt staan en kunt kiezen wat je die dag wil gaan ondernemen…we zijn ons niet altijd bewust van dit geweldig cadeau dag na dag…

  mijn eigen tempo…

  Heb deze maand ook erg veel gewandeld met mooie mensen die samen met mij een wandel-traject willen lopen. Zo ontzettend mooi hoe de natuur dan steeds haar spiegel toont voor deze mensen zodat bij hen ook echt het allerbinnenste naar buiten mag komen. Daar getuige van zijn, triggerend door mijn vragen om daar ook echt uit te mogen komen, vind ik nog steeds een diep cadeau voor de ander maar waar ook mijn ziel steeds door ontroerd raakt…

  Voor komend jaar zijn er alweer een paar mensen die de natuurlijke weg naar mijn pad gevonden hebben, voel me daar heel dankbaar over! Het voelt zo ontzettend kloppend bij wie ik nu ben, wil zijn en te bieden heb! Echt blij dat ik weer een poosje mag meewandelen op deze levensroutes…

  je eigen ruimte innemen…

  Eind mei rondde ik ook weer samen met Judith Penninx (haar nieuwe praktijk-naam is: Natuurlijke Flow) de IK-ben-IK training af. Dit blijft zo’n bijzonder event op de laatste woensdagmiddag van de training. Altijd voelen kinderen wat ertoe doet en waarom ze stukjes van hun puzzel hebben willen ontdekken. Hun eigen natuur leren kennen is zo fijn en het helpt hun bewust weer steviger verankerd in zichzelf op pad…En samenwerken met Judith is een feestje!

  Kan heerlijk genieten van de innerlijke wijsheid die kinderen als van nature al hebben…we zouden daar veel meer rekening mee horen te houden, te luisteren naar wat ze nodig hebben, haarfijn kunnen kinderen dat vertellen aan ons, als we willen luisteren…en ècht openstaan voor de boodschap van hart tot hart…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar