STAP ‘ns binnen…

STAP ‘ns binnen…

STAP ‘ns binnen…tja, soms is dat nog niet zo gemakkelijk om je vraag of dilemma ergens neer te leggen. Toch wil ik voor jou zo’n Stap ‘ns binnen-adres zijn. Vanuit mijn 33 jaar opgebouwde ervaring en Levens-wijsheid in het onderwijs (leerkracht-RT-er-SOVA-trainer en Intern Begeleider-Coach) aangevuld met de PCC-opleiding tot professioneel gecertificeerd coachen en Natuur-coachmodules gevolgd hebbende (omdat ik de Natuur bij uitstek als dé plek ervaar om jeZELF te ontmoeten)  wil ik er gewoon met hart en ziel voor jou ZIJN…In 2016 ben ik tijdens mijn eigen ontwikkel-groeiproces met nieuwe HSP-ogen naar mezelf gaan kijken en heb ik bijzondere Master-classes gevolgd over HSP. Vanuit deze hernieuwde rugzak wil ik mijn expertise en levenswijsheid beschikbaar stellen om samen met jou in de natuur op stap te gaan. Altijd vanuit de VRAAG die jou bezig houdt naar een aansluitende, passende vervolgstap. Dit kan heel divers zijn, zeker ook met verbindingslijnen naar andere aanbieders in Aarle-Rixtel en nabije omgeving.

Je zou misschien antwoord willen weten op de vraag:
Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé? Hoe kan ik leren omgaan met mijn hoogsensiviteit? Hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd? Wat zou een mogelijk volgende stap voor mij kunnen zijn in mijn persoonlijke ontwikkeling?

Deze pagina heb ik toegevoegd voor iedereen en in het bijzonder voor Hoog Sensitieve Kinderen, (jong) volwassenen en professionals die bij zichzelf hooggevoeligheid/hoogsensiviteit ontdekken.

leesruimte zingeving

leesruimte zingeving

Bij STAP ‘ns binnen is er een speciale ruimte om in alle r u s t eens iets op te zoeken of te lezen rondom een thema wat jou bezig houdt. Verder werkt STAP ‘ns binnen samen met basisscholen voor thema-avonden, weerbaarheids- trainingen en zul je er informatie  vinden over workshops die gegeven worden m.b.t. persoonlijke groei en ontwikkeling.
Dus…trek de stoute schoenen eens aan en stap ‘ns binnen met jouw vraag! Voel je meer dan welkom!!

Hier, op Beatrixlaan 13 in Aarle-Rixtel,  is altijd de gelegenheid om op woensdagochtend binnen te stappen met je (levens)vraag tussen 9.00-11.00 uur. Wel even afspreken als je wilt komen!!

HSP-kind-man-vrouw

Je kunt hier lezen, boeken lenen en met mij sparren… Een boek is beter en meer kansrijk op reis in jouw handen dan in mijn boekenkast. Hoogsensiviteit is mijn kwaliteit!

One Responseso far.

  1. Ria van Liempd schreef:

    Dag Annemie,
    Na de voorbereidingsbijeenkomst over de boomfeestdag heb ik even kort met je gesproken. Je zei toen dat je wel een keer met me wilde sparren. Mijn vraag is of dit een keer kan. Misschien moet ik dan woensdag bij je langs komen of is er een andere mogelijkheid?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar