STAP ‘ns binnen…

STAP ‘ns binnen…

STAP ‘ns binnen…tja, soms is dat nog niet zo gemakkelijk om je vraag of dilemma ergens neer te leggen. Toch wil ik voor jou zo’n Stap ‘ns binnen-adres zijn. Vanuit mijn 33 jaar opgebouwde expertise in het onderwijs (leerkracht-RT-er-SOVA-trainer en Intern Begeleider-Coach) aangevuld met de PCC-opleiding tot professioneel gecertificeerd coach. Daarna ben ik Natuur-coachmodules gaan volgen omdat ik de Natuur bij uitstek als dé plek ervaar om jeZELF te ontmoeten. Vorig jaar ben ik tijdens mijn eigen ontwikkel-groeiproces met nieuwe HSP-ogen naar mezelf gaan kijken en heb ik bijzondere Master classes gevolgd over HSP. Vanuit mijn hernieuwde rugzak wil ik mijn expertise en levenswijsheid beschikbaar stellen om samen met jou in de natuur op stap te gaan. Altijd vanuit de VRAAG die jou bezig houdt naar een aansluitende, passende vervolgstap. Dit kan heel divers zijn, zeker ook met verbindingslijnen naar andere aanbieders in Aarle-Rixtel en nabije omgeving. Je kunt bij mij terecht met vragen zoals:

Hoe kan ik leren van een patroon wat steeds terugkeert? Hoe accepteer ik mezelf zoals ik ben? Hoe geef en ontvang ik op een goede manier feedback?  Hoe komt het dat mijn kind zo onzeker is?  Wat kan ik doen om mijn kind weerbaarder te maken?  Mijn kind liegt, wat nu?  Welke (vervolg) studie past het beste bij mij?
Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé? Wat is het verschil tussen hoogsensitief en hooggevoelig?

Met vernieuwde Hoogsensiviteits-ogen heb ik vanaf 2016 op mijZELF nog eens nieuw licht laten schijnen. Dat heeft mij nog vele extra bijzondere inzichten en tools gegeven om samen met jou nog dieper te kunnen onderzoeken waar je aannames, belemmeringen zitten om een   s t a p verder te mogen groeien…

Deze pagina heb ik toegevoegd voor iedereen en in het bijzonder voor Hoog Sensitieve Kinderen, (jong) volwassenen en professionals die bij zichzelf hooggevoeligheid of hoogsensiviteit ontdekken.

leesruimte zingeving

leesruimte zingeving

Bij STAP ‘ns binnen is er een speciale ruimte om in alle r u s t eens iets op te zoeken of te lezen rondom een thema wat jou bezig houdt. Verder werkt STAP ‘ns binnen samen met basisscholen voor thema-avonden, weerbaarheids- trainingen en zul je er informatie  vinden over workshops die gegeven worden m.b.t. persoonlijke groei en ontwikkeling.
Dus…trek de stoute schoenen eens aan en stap ‘ns binnen met jouw vraag! Voel je meer dan welkom!!

2 jaar heb ik met het ‘inlooppunt’ STAP ‘ns binnen…in de Kapel in Aarle-Rixtel gezeten. Eind 2016 heb ik besloten de deur in de kapel te sluiten en STAP ‘ns binnen…naar mijn thuis-adres te verhuizen. Hier, op Beatrixlaan 13 in Aarle-Rixtel,  is altijd de gelegenheid om op woensdagochtend binnen te stappen met je (levens)vraag tussen 9.00-11.00 uur. Wel even afspreken als je wilt komen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.