Agenda

Voor alle activiteiten in de STAP- AGENDA 2019 is het nodig dat je jezelf opgeeft via coach@coachingstap.nl of mij even belt 06-12149721

IK-ben-IK training: De eerste IK-ben-IK training van 2018-2019 is afgerond. Mocht je  voor je (hoog-gevoelig/hoog-sensitieve) kind interesse hebben om mee te laten doen bij een van de volgende trainingen mail me voor extra info even op: coach@coachingstap.nl  Ik kan je dan alvast het rooster en de informatie-flyer mailen. De volgende training start op woensdagmiddag 27 maart met intake-gesprekken. Op woensdag 3 april start de 3e en laatste serie van dit schooljaar.

Seizoen-SCHILDER workshops zijn in overleg met mij te plannen op een dag, en met een groepje mensen, die jou uitkomt. Tijdens deze dag ga je ècht uit van AANDACHT voor jouzelf…We starten vanuit diep-innerlijke AANDACHT-STILTE-NATUUR-REFLECTIE…We gaan vanuit de natuur-beelden schilderen vanuit het seizoen in relatie met jouw volgende stap. Reflectie maakt dat we leren van en met elkaar. Er is ook een speciale heerlijke seizoens-lunch voor jou…Voel je welkom!

Zondagochtend 3 1 maart is de eerste  SPIRIT-wandeling van 2019 LENTE op locatie Gerwense Heide, bij het Kamerven. Tijd: 8.00-10.00 uur.  Zorg dat je goede wandelschoenen draagt en gepaste kleding! 🙂 Meld je altijd even aan! Dat kan via coach@coachingstap.nl of een berichtje naar 06-12149721

Speciaal voor (hoog)gevoelige/hoogsensitieve kinderen die de IK-ben-IK training in het verleden gevolgd hebben zijn er GELUKSmiddagen. Dit zijn ontmoetingsmiddagen om samen te ervaren dat het fijn is en je te ondersteunen vanuit het besef dat ‘je mag zijn zoals je bent’…Dit ervaren, mediteren, een activiteit doen en samen onze geluksmomenten delen kan weer op: zaterdag 13 april tijdens de geluksmiddag LENTE. De middagen zijn van 14.00-16.00 uur op Beatrixlaan 13 te Aarle-Rixtel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.