• half rust en relaxen

  geluksmiddag ZOMER

  geluksmiddag ZOMER

  Halverwege deze maand wordt het vakantie! Altijd een heerlijk vooruitzicht en er is er dan nog echt werk aan de winkel. Ik wil dan nl altijd zaken voor scholen de deur uit hebben zodat zij het rooster van de IK-ben-IK training hebben en in hun nieuwsbrief kunnen plaatsen. Ik heb nog heerlijk nagemijmerd over mijn lange afstandsfietstocht van Juni. Af en toe kreeg ik weer beelden op mijn netvlies waar ik tijdens mijn IK-fietstocht was geweest, en wat voor ideeën er opkwamen onderweg.

  geluk

  geluk

  Een van de gebeurtenissen die (naast het oma worden) mij heel gelukkig maakte was de eerste geluksmiddag ZOMER op 8 juli. Deze middag kwam in mijn veld tijdens mijn fietstocht en heb ik laten ontstaan voor de kinderen die in het verleden mee hebben gedaan met de IK-ben-IK training. Verder is de middag ook bedoeld voor hoog-sensitieve of hoog-gevoelige kinderen die aan willen sluiten. Het werd een groot succes! Er zijn zo’n bewuste keuzes gemaakt door de kinderen waar ze hun AANDACHT die middag aan wilden geven…voor iedereen anders en op het einde hebben ze gedeeld hoe en wat het hun gebracht had. De focus en het circle-time gesprek ook nog even gehad op hun persoonlijke ontwikkeling! In de agenda kun je zien welke andere data er zijn voor het vervolg.

  Nadat de rekeningen, de kwartaalrekening afgemaakt was, kon ik me gaan voorbereiden op onze reis naar Schotland…here we come! Inner en Outer Hebrides we gaan het allemaal ontdekken. Onze camper is weer helemaal in orde verklaard dus kunnen we veilig op Ontdekkingsreis…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar