• Op reis…

  onderweg...

  Onderweg…

  Het wordt toch wel extra leuk als een hele goede vriendin mailt met een afbeelding van: toen ik dit zag Annemie, moest ik meteen aan jou denken!! Daarom neem ik nu juist deze afbeelding om mijn nieuwe blog te schrijven! Afgelopen weken ben ik veel bezig geweest met  afscheid nemen van Huub Lambert, directeur, mensenmens, en eet-maatje, waar ik vier jaar intensief mee heb mogen samenwerken en waarvan ik veel van heb mogen leren. Als iemand zo jong sterft (40 jaar), in de bloei van zijn leven, brengt je dat weer even helemaal naar de essentie van het leven en naar je eigen levens-reis. Dat maakt dat ik mijn keuze om mensen te willen coachen op weg naar een zo optimaal mogelijke reis nu nog krachtiger als een ziels-verlangen wil blijven volgen. Wat gun  ik ieder te mogen groeien naar dát wat je in aanleg al bent! Dat er meerdere wegen naar Rome zijn dat weten we, hoe je daar kunt komen geeft je talloze mogelijkheden, wegen, kruispunten en verlangt dat je keuzes kunt maken…en wat een geluk als je durft te KIEZEN en zaken los te laten die je belemmeren om daar te komen waar jouw verlangen leeft…

  De mijmeringen van afgelopen weken heb ik vooral gebruikt om de LENTE-workshops op een inspirerende manier vorm te geven. Ik vind het heerlijk dat mensen het vertrouwen hebben om deze workshop-dag bij mij te willen komen ervaren en ervoor kiezen wat het voor hen kan betekenen zichzelf meer bewust te worden van een aantal thema’s die leven in zichzelf, en deze willen delen en onderzoeken met anderen. Een andere activiteit die me bezig heeft gehouden is het ontwikkelen van een workshop over ‘Reflecteren’. Dit omdat het een vaardigheid is die je niet zomaar vanzelf kunt, het is wel te leren!

  Morgen ga ik met een collega-coach een professionaliseringsdag geven op Associatie voor Coaching in Aarle-Rixtel (Binnencirkel) met het thema: Wandelcoaching. We gaan lekker naar buiten een natuur-beleving opdoen en daarna krijgen de deelnemers informatie en kennis over de (meer)waarde van Wandelcoaching. Samen op reis…naar nieuwe inzichten!

  Post Tagged with , ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar