• Groeien, bloeien en stoeien

  nieuw leven

  September, de maand waarin ik weer een jaar ouder en wijzer mocht worden. Deze keer als heel bijzonder omdat ik, 3 weken eerder dan verwacht, voor de tweede keer dit jaar, oma ben mogen worden van Mick, mijn eerste kleinzoon. Best mooi om te ervaren dat in mijn hoofd er nog geen kleinzoon zou zijn op mijn verjaardag en dat het nu zo gelopen is dat ik op mijn verjaardag, al mèt mijn kleinzoon op schoot zat te genieten van zijn aanwezigheid! Extra cadeau!! Deze maand word ik me daardoor nog eens extra bewust van mijn eigen levenspad tot nu toe. Ik zie en beleef van zó dichtbij dat mijn eigen kinderen echt ieder met hun partner zo toegegroeid zijn naar het ouderschap het laatste jaar. Dat doet je goed als moeder, voor mij voelt dat ze nog meer openbloeien en in de kracht van hun leven staan, allebei! En dat je dan het geluk mag hebben dat het allemaal goed gaat met de nieuwe levens die geboren willen worden dan val je af en toe echt stil in een tijdloze ruimte om alleen diepe dankbaarheid te ervaren… ’the circle of life’…

  PASSIE

  En die ‘circle of life’ gaat gelukkig ook gewoon door. Natuurlijk hebben we er samen bewust bij stilgestaan. Je zou wel elk moment bij elkaar willen zijn, toch dient het nieuwe schooljaar zich weer aan na de grote vakantie en dat is heerlijk. Heerlijk om vanuit mijn passie tot ontwikkelen en groeien,  samen ‘op pad’ te blijven gaan met mensen die mij willen vinden en samen te onderzoeken en te bouwen om ‘de beste versie van zichzelf’ te durven tonen…

  En dat er vele paden zijn om te kunnen kiezen is rijkdom. Kiezen vanuit een overvloed aan mogelijkheden. En wat voel ik me gezegend een zinvolle bijdrage te mogen leveren aan deze (interne)processen; je ‘BEWUSTer’ worden van hoe je erbij staat, wat je WIL, wat je vooral ook niet (meer)wil en hoe dat je het durft en jezelf gunt om te kiezen wat bij jou hoort, wat jij nodig hebt, wat jij wil laten zien in en aan deze wereld! Het blijft een hele kunst, het leven leren leven…loslaten en vertrouwen dat het zich ontvouwt voor jou…:) groeien-bloeien-stoeien…

   

   

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar