• Juni-watermaand…

  juni 2016

  juni 2016

  Als ik zo de maand juni terugvoel dan is het een zeer regenachtige maand geweest dit jaar. In Aarle-Rixtel is juni ook altijd de watermaand…Verrassende buien en veel heftiger en meer in aantal dan voorheen. Met z’n allen hebben we daar ‘gelukkig’ geen invloed op en kunnen we niet meer doen dan aanvaarden dat ‘het is zoals het is’… Dat accepteren van situaties is voor mij niet altijd hetzelfde. Afgelopen maanden ben ik door omstandigheden uit het verleden, weer eens diep in mezelf aan het graven geweest om op een dieper niveau in mijzelf, toch weer een aantal puzzelstukken helderder te krijgen dan ze tot nog toe waren. Ik weet ondertussen dat ik er niet aan ontkom en dat het altijd om stevig worstelen gaat en dat, als ik er doorheen ga, er sterker uitkom… Ben érg blij en gelukkig dat ik zelf een passende coach heb gezocht. Hulp vragen (wat ik voor mijzelf ècht lastig en heel moeilijk vind) om me bij te staan verder te komen dan m’n eigen perspectief vond ik wel echt nodig en wenselijk. Het praten over mezelf is erg verhelderend, ruimte gevend, helpend, en ook confronterend. En wat mooi is het dan dat ik iemand ontmoet heb, die al best lang op mijn pad was, maar zich nu pas aandiende aan mijzelf als een ‘nodige stap’ …Des te meer een bewijs dat je ergens pas aan toe bent als het moment ‘daar’ is voor jezelf…Gelukkig heb ik deze bijzondere coach omarmd en hebben we samen nu al een aantal maanden opgetrokken en heb ik veel mogen voelen, herbeleven, herkaderen en ben nog stukjes meer van mezelf gaan begrijpen en van mezelf gaan houden! Ook van de ‘barsten’ en de ‘littekens’ die nu eenmaal tijdens het leven ontstaan…Het met ‘nieuwe-ogen naar mijzelf mogen kijken’ heb ik ervaren als een diep, best heftig maar nodig proces. Het voelt als een ‘nog meer thuiskomen’ bij mezelf…het raakt meteen op alle lagen van mezelf en in alle relaties die ik met anderen heb.

  vrijgeven...

  vrijgeven…

  Mijn coach-gesprekken vinden plaats op een rustige en inspirerende locatie in Helmond. Ben erg blij met de plek, het Coachhuis. Deze is gelegen in Mierlo-Hout en voelt ook als een ruimte om echt ’thuis te komen’, ‘Thuis bij Annemieke’. www.thuisbijanne-mieke.nl (Centrum voor zingeving, verdieping en creativiteit)

  Naast mijn eigen traject wat nog in ontwikkeling is, heb ik ook veel aandacht gegeven aan de IK-ben-IK training, de SPIRIT-wandelingen en de Seizoen-schilder-workshops. De laatste eind-gesprekken staan gepland en ook de follow-up bijeenkomst van de vorige trainingen gaat nog net voor de grote vakantie plaatsvinden in samenwerking met Judith Penninx van ‘praktijk de Weide.’ Nu al helemaal zin in!

  Zo rustig aan komt de grote vakantie in zicht en ga ik de laatste rekeningen de deur uitdoen en de boekhouding van het tweede kwartaal afronden, minder mijn ding maar wel iets wat er bij hoort. Al deze ‘afhandel’-karweitjes maken dat de deur van STAP ‘ns binnen…en van mijn praktijk eind juli ook echt even dicht kan voor een welverdiende vakantie. Ook daar heb ik al helemaal zin in!

   

   

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar