• Webshop en meer…

  inspiratie

  inspiratie

  Mijn maand November is in no-time voorbij gegaan. Als eerste wil ik aangeven dat ik op mijn website een knop heb aangemaakt met ‘webshop’. Nog geen echte webshop waar je wordt doorgelinkt naar betalen, wel de plek waar je kunt zien welke dingen ik creeër en verkoop waarvan ik 50% van de opbrengst schenk aan 2 projecten. Eentje in Nepal (daar was ik in 2012-2013) www.stichtingveldwerk.nl en het andere project (daar was ik in 2009) is in Peru: http://www.kuychi.nl

  sterke vrouw Helena van Engelen

  Aan het begin deze maand was ik naar een zéér inspirerende avond ‘Sterke vrouwen’ in Eindhoven. Alle vrouwen vertelden hun hart-en ziel verhaal en alle gelden van deze avond gaan naar stichting Kuychi (van de regenboogkinderen in Peru-Helena van Engelen) Tijdens deze avond spraken: Hannah Cuppen over haar boek Liefdesroep, Helena van Engelen over haar Regenboogkinderen, Irene Rompa over de kracht van vriendelijkheid, Margreet van Rixtel en Heleen Brinkman over drama en je lijf, en Clementine Noordzij verzorgde de muzikale zang. Schitterend!

  sterke vrouwen

  sterke vrouwen

  Ieder van ons kreeg een kaart waarop je je eigen naam en adres schreef. Op de kaart stond de tekst: Born to shine-Inspiratie-Moed-Schoonheid of Dankbaarheid. Deze werden gehusseld door de zaal en mocht je voor iemand anders iets liefs uit je hart opschrijven. Wat bijzonder dat ik 2 weekjes later hele mooie woorden mocht ontvangen van iemand die ik niet ken!

  eigen ruimte

  eigen ruimte innemen

  Verder deze maand gewoon veel gewerkt! De IK-ben-IK training voor de eerste serie afgerond samen weer met Judith Penninx in haar mooie yurt. Als geen ander lukt het haar elke keer weer zoooo prachtig de verbinding te maken tussen het geleerde en dit in praktijk brengen. Samen met de kinderen ervaren we dit altijd als een magisch huttenbouw-middag waarbij ieder kind een ‘eigen ruimte’ bouwt, de ander toelaat door uit te nodigen, samen te ZIJN en meer bewust te worden van, ik ben ik! http://www.praktijkdeweide.nl 

  In het begin van deze maand was ik op een mooie inspiratiedag bij OKC Helmond. Mooi om te zien dat een grote groep aanbieders elkaar aanvullen en toegevoegde waarde hebben aan elkaar. Fijn dat Ouders en Kinderen hier terecht kunnen. Diezelfde zondag-ochtend was de SPIRIT-wandeling Herfst weer bij het Kamerven. Altijd adembenemend mooi…

  Blij ben ik met een nieuw traject wat ik met een leerkracht mag gaan lopen vanuit een school in Zeilberg. Verder heb ik zelf een nieuwe s t a p gezet om een verlangen wat ik al langer op mijn ‘soort van bucket-list’ had staan, nl viool spelen…Mijn overbuurvrouw die bij een strijkensemble zit heeft zich een beetje over mij ontfermd en heb ik door haar kunnen starten met mijn eerste ‘strijk’-ervaring op de viool!!! Last but not least heb ik deze maand af mogen ronden door het bijwonen van een schitterend Keltisch muziek-concert in het Kouwenbergs kerkje bij ons in Aarle-Rixtel. De groep Slan trad op, betekent zoiets als: fijn dat je er was…Daar sluit ik mijn blog van November graag mee af!

   

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar