• stap voor stap de Lente in…

  wens in vervulling…

  April was voor mij de maand die duidelijk maakte dat de Lente dit jaar heel rustig en met kleine stapjes haar intrede deed…en wat zou je dat soms willen versnellen. Tenminste voor mij geldt dat, aangezien ik altijd een flinke extra vitamine-D boost nodig heb in de winter kan ik niet wachten om de eerste zonnestralen als het ware op te zuigen… En die eerste echte zonnestralen waren er ook na de Paasdagen op vrijdag 6 April. Het was de dag dat er een langgekoesterde ‘wens’ van mij in vervulling ging…Zoals ik al eerder schreef ben ik vrij regelmatig aan het fietsen, vooral lange afstanden en dit op de ochtenden die ik eerst in het Centrum werkte. Real ME-time, echt altijd genieten om gewoon te fietsen waar mijn fiets naar toe wil en soms waar ik wil gaan…Mijn wens ging over ‘ervaring opdoen met een racefiets’, vroeger wel eens gedaan maar toch al lang geleden. Ik heb een vriend die zo lief was zijn titanium racefiets aan me uit te lenen omdat hij zelf in Thailand is voor een paar weken en dus…kreeg ik zomaar ruimte om mijn wens te laten gebeuren. Helmpje geregeld van mijn zoon, en deze week wel afgewacht (want het regende en hagelde erg veel die eerste week) Het werd een heerlijke rit, echt wel wennen vooral voor mijn nek en schouders, maar heb enorm genoten van de snelheid die ik op sommige stukken kon maken tijdens mijn route via Bakel, de Mortel, Gemert, Beek en Donk weer home…met steeds het zonnetje in de buurt en hoe heerlijk was dat!

  geluksmiddag Lente

  Op zaterdag 7 April was de eerste Lente-Geluksmiddag van 2018! een mooi groepje kinderen had zich aangemeld en zij hebben die middag echt zichZELF gevoeld, ervaren en ervaringen uitgewisseld. Stil zijn…meditatie…focus op een activiteit die goed voelt voor NU. Mooi om te zien voor mij, dat de zaadjes die destijds geplant zijn bij de IK-ben-IK training zo mooi op hun plek vallen, is ook wat ik van ouders terug hoor, iets waar ik super blij en dankbaar voor ben! Ondertussen zijn we ook alweer op de helft van de IK-ben-IK training gekomen van dit schooljaar.

   

  spiritueel cafe 2018

  Al eerder was er een COCO-avond, (COach-COllectief) 2 jaar geleden. Ook dit jaar, donderdagavond 19 April (ik schreef er al eerder over) hebben we met een enthousiast groepje deze avond georganiseerd. We noemen het: spiritueel Café, omdat we allemaal echt iets gemeen hebben. Allemaal (16 personen) hebben we al een mooi stuk afgelegd van onze levensroute en hebben zodoende mogen groeien. Voor al de ondernemers die deelnamen aan deze avond geldt dat ze zich losgeweekt hebben uit een ‘groter systeem’ naar een eigen onderneming, omdat ieder van deze groep diep van binnen voelt ‘de wereld ècht iets te vertellen te hebben’ op een EIGEN WIJZE. Hoe mooi was het daarom ook om deze inspirerende en stralende mensen bij elkaar te voelen en te ervaren wat een ‘natuurlijke flow’ er ontstaat als je met elkaar durft te delen op een dieper niveau. Verbinding was erg voelbaar en was zeker voor herhaling vatbaar. Aan het boompje hangen alle blaadjes met ondernemers met als doel samen blijvend te groeien door ontmoeten en delen. De avond startte met dit gedicht geschreven door Arthur Zegveld van een nieuw aangesloten coachpraktijk: http://www.metopenhart.nl

  Aan mijn wortels…

  dank voor mijn zijn

  voor mijn energieke ik

  ik ben zo blij met mijn gedrevenheid

  die jij voedt!

  dank voor je geduld

  en altijd aanwezige goedkeuring

  zonder te spreken of te oordelen

  blijf jij mij voeden

  ook op mijn nieuwe pa!

  lieve wortels, ik voel dat jullie mij zullen blijven voeden

  tot aan mijn LAATSTE PAD…

   

   

   

   

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar