• Tja, hier sta je dan…

  ...hier sta je dan...

  …hier sta je dan…

  Tja, hier sta je dan…door nieuwe inzichten meer bewust van…WIE ben ik? WAT wil ik? en HOE krijg ik een volgende stap voor elkaar?

  Blijft bijzonder om bij deze ontdekkingsmomenten aanwezig te mogen zijn! Uitgaande van de natuurlijke kracht en wijsheid, waarvan ik overtuigd ben dat iedereen die wijsheid bezit, échte ontmoetingen hebben blijft mij keer op keer verwonderen…Gelukkig is het zo dat ik echt merk dat het steeds als ‘gewoner’ en ‘normaler’ gevonden wordt dat je je levensweg (werk-relatie) niet in je eentje hoeft te bewandelen. Want waarom zou je niet eens sparren met een coach, een compassievolle medereiziger op jouw levenspad, waardoor je wellicht nieuwe inzichten krijgt en jouw leven ‘lichter’ kan worden of een wenselijke afslag genomen kan worden. Samen oefenen, stilte ervaren, de natuur in, bewust worden van…

  Je staat niet alleen…in verbinding met elkaar ontstaat er altijd iets bijzonders wat er mag ‘zijn’.  Ik ben gelukkig dat ik daar vaak deel van uit mag maken!

  Dit mooie beeld staat in het centrum van Gent.

  Post Tagged with , ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar