• Ruimte in zicht…ahoy!

  ruimte in zicht...

  ruimte in zicht…

  Nog even en dan gaat de deur van STAP ‘ns binnen…én mijn coachpraktijk voor 6 weken dicht. Vandaar dat ik ook bezig ben met het afronden van een aantal mooie dingen zoals de IK-ben-IK training. Het eindgesprek met het kind en de ouders. Daarin hoop ik kinderen en hun ouders weer op een mooie manier te kunnen verbinden met datgene wat er ervaren en geleerd is. Om deze kinderen gelegenheid te geven nog meer hun doelen in praktijk te brengen en extra  fysieke ervaringen op te doen, is er voor hen na de vakantie een ‘Praktijk de Weide’-middag. I.s.m. Judith Engelhart heb ik een ‘follow-up’ middag mogelijk gemaakt waar we gaan: werken/bouwen/voelen/ervaren, samenwerken m.b.v. natuur-opdrachten en gaan we kijken hoe duurzaam datgene is wat deze kinderen meegenomen hebben. Deze weide is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, een plek waar kinderen mogen spelen, ontdekken, waar ze mogen vallen en weer opstaan. Een plek waar kinderen en volwassenen kunnen ontwikkelen. Een plek waar kinderen en hun ouders zich kunnen verwonderen en genieten…

  Daarnaast heb ik weer het vertrouwen gekregen om 4 nieuwe coach-trajecten te mogen opstarten vanuit Coaching STAP, nu nét voor de vakantie. Daar ben ik super-blij mee. Een aantal nog lopende coach-trajecten komen nu een paar weken ‘on hold’ te staan. Vaak voelt het ook best eens goed voor de coachée om te ervaren als ‘die lijn’ er even niet is, een poos ‘loslaten’ Wat brengt dat mij? Wat lukt me al? Waar sta ik nu? Voor mij ook goed…vrijgeven!

  En…voor mij is het natuurlijk ook heerlijk om de komende weken extra RUIMTE te gaan voelen, net als andere medemensen…genietend van v a k a n t i e…vrijheid, ruimte, inspiratie opdoen, lekker lezen, nieuwe ervaringen in Noorwegen opdoen…allemaal dingen die je normaal ook kunt kiezen en kunt doen en toch in een vakantie beter lukken! Ik merk altijd aan mezelf dat ik het levens-ritme van de vakantie zo graag doorzet in het werk-ritme, blijft een uitdaging! Mijn kinderen gaan dit jaar ook allebei op reis en wat is dan fijner om straks, na ieders reis weer met elkaar de ervaringen en belevenissen te kunnen delen…

  Na de grote vakantie ben ik in het Centrum (Bosscheweg 20) gewoon weer actief op maandag-woensdag en donderdagochtenden van 9.00-11.00 uur  Het is fijn om te zien dat door de scholen steeds vaker aan ouders, het inlooppunt wordt aangereikt om eens naar toe te gaan om te sparren of je opvoed-twijfels te bespreken. Naast de IK-ben-Ik trainingen op woensdagmiddag is het een heerlijke plek om te ‘zijn’, dat hoor ik vooral ook van mensen terug die even binnenwandelen om een ‘little Glow’ te kopen of een ander cadeautje van AANDACHT, of een kop koffie of thee komen drinken.

  Voor nu…wens ik  iedereen die kiest om óf thuis te blijven óf te gaan reizen óf vakantie te vieren heel veel plezier en ontspanning toe! Geniet elk moment…van elke s t a p!

   

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar