• Remember…September…ik tel tot tien!

  balance...

  balance…

  Deze maand September was best een bijzondere maand…Zelf mocht ik alweer 55 jaar worden en wat is het dan geweldig dat mijn moeder, die 78 jaar jong is, met een kaart komt waar ik echt zó enorm van kan genieten…Wat kent ze mij dan goed! ‘Ik weet dat je hiervan houdt’ zegt ze als ze  de kaart geeft, en ik kan me geen mooier beeld wensen op dit moment!

  Happiness is a matter of balance, rhythm and harmony…

  Deze maand was ook de herdenking en een collectief, bewust herinneren van 70 jaar bevrijding.  Heel bijzonder om te zien dat er door menige straat voertuigen reden die er 70 jaar geleden ook reden…want ‘balance’ is een mooi streven maar wat als je niet in vrijheid kunt leven en kunt kiezen. Ik besef terdege dat ik me hier bevind op een plek op aarde waar veel ruimte is om jezelf te mogen en kúnnen ontplooien…

  Kleurrijk werden deze maand ook de bladeren in onze tuin…net zo kleurrijk als de ideeën die bij mij ontstonden om een inspirerende workshop-avond voor ouders, leerkrachten, mede-opvoeders en belangstellenden te ontwikkelen. In het kader van de week van opvoeding (6-12 oktober) ga ik op woensdag-avond 8 Oktober van 19.30-21.30 uur ouders enthousiast maken en ze samen als ervaringsdeskundigen met elkaar laten sparen over hoe leuk het is om je kinderen op te voeden. Dat dit ook enige ‘balance’ vraagt…en dat het soms ook echt niet gemakkelijk is…Er samen over praten en luisteren naar leuke ideetjes om je geduld te bewaren, écht te luisteren en er te ZIJN voor je kinderen maakt dat de avond als titel heeft: Ik tel tot 10…Voel je meer dan welkom!

  meer info kun je vinden op www.weekvandeopvoeding.nl

   

   

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar