• Op weg naar STAP ‘ns binnen

    licht...

    licht…

    Wat een héérlijke maand is dit tot nu toe! Eerst natuurlijk geeft het een fris gevoel te starten aan een nieuw jaar wat voor mij ligt. Nu al helemaal omdat de plannen van STAP ‘ns binnen steeds meer vorm beginnen te krijgen. Gisteren gehoord dat het met de bouw ook érg snel gaat nu, ben zo net weer even gaan kijken en JA, er brandt licht in de kapel! Prachtig gezicht de koepel in het licht…

    Dat betekent dat de ruimtes bijna beschikbaar gaan komen om in te richten. Ik kan ook bijna niet meer wachten… in mijn hoofd heb ik de hele ruimte al geschilderd, voorzien van mooie details en wordt het een werkplek waar ik nu al heel veel zin in heb om te starten en mensen te gaan ontmoeten. Een jonge timmerman is ook al wat mooie rekken aan het maken van steigerhout voor boeken en tijdschriften. Ik heb hem een tijd terug leren kennen en vind het leuk dat hij op deze manier een  s t a p in de goede richting kan doen om ZIJN bedrijf meer bekendheid te geven. Zo ben ik net terug van een bezoekje aan ‘van Schijndel anteak’ en zij hebben de grote ‘ontmoetings’- tafel geschonken. Dit zijn allemaal dingen die mij zo super blij maken, heerlijk om te voelen dat mensen bij het horen van wat het nieuwe, maatschappelijke initiatief  van mijn bedrijf inhoudt, ze zelf ook meteen warm lopen om iets daar aan bij te dragen! g e w e l d i g!

    Na mijn werk en informatie-bezoek aan de basisscholen, nét voor Kerst, is er een geweldige opdracht uitgerold omdat ik mijn eigen samengestelde training IK-ben-IK mag gaan geven.  Deze training gaat over sociaal emotioneel leren, en die ga ik met hart én ziel geven!  Aankomende week zijn de intake-gesprekken met de kinderen en ouders. De week daarna ga ik starten met de training, eerst nog één keer in de Couwenbergh, daarna naar het centrum in de ruimte van ‘STAP ‘ns binnen’. Hoe blij kun je zijn met zo’n eerste maand…op weg naar STAP ‘ns binnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar