• Nieuwe stap naar het Centrum

  open ruimte...Deze maand November heeft voor mij in het teken gestaan van voorbereiden… voorbereiden op de nieuwe ruimte die ik ga betrekken in het nieuwe jaar 2015! Deze inspirerende ruimte is in de voormalige kapel behorende bij Mariëngaarde in Aarle-Rixtel, waar in het verleden veel muzikale klanken geklonken hebben. Op die plek ga ik een maatschappelijke tak toevoegen aan mijn bedrijf.

  Ik heb 10 mensen, die vanuit verschillend perspectief dicht bij mij staan, feedback gevraagd op een ‘blauwdruk’ gedachte die in de grote vakantie is ontstaan. Ik wil namelijk een meer maatschappelijke bijdrage gaan leveren door op een laagdrempelige manier in het toekomstige gezondheidscentrum aanwezig zijn om AANDACHT te geven aan de vraag die kinderen en volwassenen bezighoudt. Ik zal daar vrijwillig op vaste tijden aanwezig gaan zijn zodat je daar op je gemak binnen kunt stappen en je vraag kunt stellen. Samen gaan we dan op zoek naar wat een mogelijke vervolgstap kan zijn. Doorverwijzing naar andere expertises, meer gesprekken of een verdiepings coach-traject, verbinding leggen met een vervolgstap behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk vindt er op deze manier ook ontmoeting plaats tussen kinderen en volwassenen die het leven zien als een reis waar je van kunt en wilt leren…

  Tijdens deze voorbereidingen ben ik bij álle basisscholen van Aarle-Rixtel gaan vertellen wat mijn bedoeling en missie is. Dat werd erg prettig ervaren zelfs zo dat ik binnenkort iets mag gaan betekenen in het verder coachen van kinderen op hun weg in sociaal-emotioneel-leren! Ik kreeg ook nog tips, aanvullingen en feedback waar ik zeker weer mee verder kan.

  Het allerfijnste om te merken is dat als ik het deel, er zoveel mensen enthousiast worden of nog aanvullende feedback hebben, daar krijg ik enorme energie van. Door een van mijn collega-coaches ben ik ook op het spoor gezet van enthousiaste mensen binnen onze gemeente die het plan zeker ook omarmen en er mogelijkheden in zien en het willen ondersteunen. Dat maakt dat ik het einde van dit jaar als super-blij ervaar. Ik ben nl deze maand, samen met een flinke vouw-ploeg ook veel bezig geweest voor het ondersteunen van projecten in Nepal door middel van de ‘little Glow’-actie. Die loopt erg fijn en ook daar is het machtig mooi te merken dat het ’s t r o o m t’…www.littleglownepal.wordpress.com

  Ook in deze maand  is Thich Nath Hahn, grondlegger van het Zen-boeddhisme, toegekomen aan het laatste stukje van dit leven. Zijn lezingen en wijze woorden zijn voor mij altijd inspirerend! Momenteel wordt hij omringd door vele volgelingen en het is me heel dierbaar te volgen hoe dit proces gaat,  stap voor stap afscheid van dit leven nemen…wie weet wanneer het moment zich zal aandienen…

  Dag November…op weg naar 2015!

   

   

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar