• 3e seizoensworkshop ZOMER

  Zomer-bloei

  Zomer-bloei…

  Na deze week sluit ik voor een paar weken de deuren van Coaching en Begeleiding STAP. Voor mij is het handig als ik mee-wandel met de vakantie-route die het onderwijs loopt, gewoon omdat dat door de jaren heen een soort van patroon is geworden en het nog steeds goed voelt!  Afgelopen weken heb ik veel afrondende gesprekken gehad van trajecten op scholen, van privé-trajecten, intervisie met collega-coaches, en heb ik mijn kwartaal-balans opgemaakt. ( iets waar ik me écht even toe moet zetten en op moet focussen). Er zijn ook weer 2 trajecten opgestart en er lopen er een aantal gewoon door ná de vakantie. Tja, zo’n coach-traject is niet iets wat je ‘uit’ zet en daarna weer oppakt, het blijft een proces wat ‘in beweging’ is.  Ik ben samen met de kinderen/volwassenen die ik coach op zoek gegaan naar vragen die het proces nog ‘wat lopende’ houden m.b.v. reflecties en gedachtes en evt. wat passende oefeningen die ervoor zorgen dat er echt nog wel wat gaande blijft in je. Voor een paar weken wat minder ‘focus’ op waar je mee aan het werk bent is ook goed, even wat meer -ruimte-  om te voelen, waar sta ik NU, wat heeft het al met me gedaan en hoe verder?

  Je zou het vandaag, op deze regen-dag, niet geloven…tóch is er nog een ZOMER-workshop in de planning. Zomer…hét jaargetijde dat een beroep doet op alles wat we in ons hebben om te openen, onze groei willen laten zien, jezelf bloot geven, de zon te ontvangen, veel buiten te zijn, kiezen om samen te zijn en te delen,  héérlijk te genieten van de ruimte die vrijkomt om in de vakantie te kunnen doen wat we (best vaker) zouden willen doen! Kortom een open en vrij seizoen!

  Daar ben ik me heel bewust van als ik dit blog typ! Wat heb ik een mooi, warm en leerzaam jaar beleefd! Dank je wel zowel kleine als grote mensen, dat jullie ervoor gekozen hebben om een tijdje op mijn pad te willen zijn. Het heeft ook mij  veel inspiratie en leerzame momenten gegeven en daar word ik een blijer en mooier mens van! Dankbaar daarvoor wil ik nu afsluiten om iedereen een hele fijne, rust-gevende vakantie te wensen waar je ook bent ter wereld! Echt goed voelen doe je mét en in jezelf en kan o v e r a l .

  Een kleur-rijke, energie-gevende en inspirerende ZOMER!

  Post Tagged with , ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar