• eerste SPIRIT-wandeling…

  ontmoeting met jezelf...

  Ontmoeting met jezelf…

  Nét voor de herfstvakantie was de eerste SPIRIT-wandeling een feit! Het was een zéér bijzondere ervaring voor zowel de deelnemers als voor mijzelf… Zelf ben ik op reis door Noorwegen geïnspireerd geraakt om deze SPIRIT-wandelingen te willen gaan organiseren. Juist omdat wij als mens, net als de seizoenen in de natuur,  steeds in een  terugkerende cyclus leven en ontwikkelen voelde ik de behoefte om zo’n ‘ontmoeting met jezelf en de ander’ mogelijk te maken. Feit is dat we elkaar nodig hebben om te reflecteren wat het leven met je doet, hoe je dat ervaart en hoe je door samen te delen ‘wijzer’ kunt worden, naast je ‘innerlijke wijsheid’…

  Als je gaat wandelen komt niet alleen je lijf in beweging, vooral je geest…stap voor stap komt er meer rust en kom je in een staat van ‘zijn’…dat helpt je…samen met de weidsheid en de schoonheid van de natuur ervaar je dan aan den lijve dat er nog een hele wereld aan mogelijkheden is buiten je steeds herhalende gedachtes in je hoofd. Wandelen is gewoon heerlijk, heilzaam en helend…

  Er werden in deze eerste SPIRIT-groep bijzondere gevoelens en ervaringen gedeeld met elkaar en ieder kreeg een persoonlijke herfst-gedachte mee naar huis…om vooral vanuit en met AANDACHT voor jezelf stap-voor-stap op weg te gaan naar de Winter!

  Loslaten…

  …Zodra je iets wilt loslaten, hou je juist vast

  loslaten is niet een bezigheid die je kunt beoefenen…

  Het is niet een doen

  het is een ont-doen

  Loslaten is geen activiteit,

  het is het stoppen van een activiteit,

  de activiteit van vasthouden…

   

  De andere data van SPIRIT-wandelingen zijn: (zie Agenda: op zondagen van 8.00-10.00 uur, kruispunt Merellaan-Kievitstraat Lieshout, start bij picknicktafel Kamerven)

  zondag: 15 november (herfst)  zondag: 20 december (winter) zondag: 17 januari (winter) zondag: 20 maart (lente) zondag: 17 april (lente) zondag: 12 juni (zomer) en zondag 4 september (zomer)

   

   

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar