• De puntjes op de -i-

    de puntjes op de -i-

    de puntjes op de -i-

     De hele ochtend vandaag LES gehad in website beheer. Ik ben super-enthousiast en dat vindt Els, mijn juf, heel leuk! Ze was erg trots op mij dat ik zelf de linkjes had kunnen maken van Linkedin en Twitter! Vorige week was ik namelijk helemaal in paniek omdat ik ineens de pagina van TOEKOMST kwijt was…het zal je gebeuren! Het is gelukkig maar een pagina en het is vanochtend helemaal goed gekomen.

    Erg leuk dat ik nu mijn blog kan verzorgen, nieuwe inspirerende foto’s en teksten kan toevoegen. Elke keer als ik iets nieuws plaats ga ik dit vermelden op mijn zakelijk facebook pagina, zodat iedereen kan kiezen om het te willen lezen of niet. Het was een inspirerende ochtend met dank aan Els!

     

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Spring naar toolbar